Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

efterskole crush!

Hej alle, jeg er en pige på 16 år.

Jeg er lige startet på efterskole for 2 uger siden. På min efterskole er vi 158 elever. Jeg er selv 184 cm høj så derfor kigger jeg selvfølgelig efter de lidt høje fyre.

Der er en dreng på min efterskole, tror han er ca. 2 meter. Han er ret lækker og har god stil. Jeg har kun en lektion med ham om ugen. Jeg snakkede med ham for første gang for 4 dage siden. Siden da har vi snakket meget lidt men satdig smilede meget når vi snakkede sammen.

I dag da vi skulle hjem på weekend og ventede på vores forældre kom han hen til mig, krammede mig og sagde god weekend, jeg sagde selvfølgelig i lige måde og smillede.

jeg kan ikke helt finde ud af om at han bare er venlig og måske gør det med alle eller om der kunne være den mindste change for en lille flirt.

han virker ekstremt sød og udadvendt (sikkert også populær blandt de fleste piger), han ved godt hvem jeg er men jeg gad godt alligevel fange hans opmærksomhed lidt mere

håber i vil/kan hjælpe med nogle tips og tricks til at flirte, fange hans opmærksomhed, vise ham at jeg er interesseret og bare få snakket mere med ham 🙂

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Heyy:) Synes bare du skal komme ind på ham og snakke med ham, og se hvordan det udvikler sig. Andet kan man ikke rigtig gøre🤷🏼‍♀️:) I har jo heller ikke kendt hinanden så længe endnu. Måske synes du han er jordens største klovn senere hen på året. Man ved aldrig. Såe, det er bare at lære ham at kende og kommunikere med ham:)

  • Anonym girl💍, Pige, 15 år

Halløj, jeg har selv gået på efterskole og har oplevet lidt det samme.
Begyndt at tal mere med ham. Måske få øjenkontakt, eller bare fald i snak.
Måske kan du spørge om hans snap?:)

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat