Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj

Jeg vil sige, du ska prøve a spørge lidt diskret, om han har nået med en, og hvis han så sir ja til det, så snak med ham, og spørg om det med, hvorfor han har taget de første skridt
Mvh mig❤️

  • Migg, Pige, 14 år

Hej. Måske har han givet de forkerte hints eller vibes til dig og ville egentlig bare gerne være din ven? Men ellers så synes jeg du skulle prøve at vende snakken ind på forhold og så ende med at spørge om han har noget med nogen? For måske har han ikke alligevel:). Hvad end der sker, så håber jeg der bedste for dig, og husk du er perfekt som du er og måske finder du en anden en dag hvis ikke det lykkes

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat