Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drømmen…

Jeg drømte her i nat at jeg kyssede min bff (pige ven) på munden.

Jeg kan huske jeg rødmede og hele situationen var akavet

da jeg ikke gjorde det med vilje

lige pludselig kysse jeg hende bare.

Jeg er til drenge så hvorfor drømmer jeg om at kysse min bedste pige ven?

Hvad kan det betyde at jeg kyssede hende?

(Huske jeg drømte)

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Du skal nok ikke ligge så meget i det – Du elsker nok din BFF ret højt, og derfor drømte du det!?

Det sker af og til, at have drømme som fx om handler at kysse nogen af sit eget køn uden det betyder noget. For det ikke alle drømme der betyder noget, det er vigtigt info.

Men altså hvis den drøm sker flere gange, eller der kommer ligne drømme flere gange. Kan det være drømmende prøver at fortælle noget? Men det slet ikke sikker at de betyder noget, selvom man drømmer det tit.

Har selv haft en ligne drøm , da jeg kun var til drenge. Men fik så flere af dem, og senere hen fandt jeg så ud af jeg også var til piger. Her spillede dog også mange andre faktorer ind , med at finde ud af at jeg bi – Så for at understrege det virkelig meget, IKKE alle drømme betyder noget eller hvert fald ikke særlig meget. Selvom man kan drømme dem flere gange.

Håber det hjalp lidt – held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hej pige på 15 tror ikke det betyder så meget for jeg har også nogen gange drømt at jeg kyssede mine veninder fordi jeg holder så meget af dem i den periode troede jeg jeg var bi men fandt ud af at det bare er din fantasi der blander teenager kærlighed og dine veninder sammen😁🌸

  • S, Pige, 11 år

Ved ikke med drømme, man drømmer så meget mærkeligt. Men kan faktisk godt være de betyder noget. Jeg drømte fx at jeg sov med en veninde som jeg jo tit gør, men pludslig opdagede vi at vi ingen tøj havde på. Jeg vågnede og ku lisså tydelig huske hvad jeg drømte og jeg kan huske jeg var sådan opstemt, you know. Siden har jeg virkelig tænkt på drømmen når jeg har sovet med en veninde. Så hvem ved, måske betyder drømme noget?

  • E, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat