Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengen jeg kan lide

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis han kan lide dig og du kan lide ham. Så ville i være de bedste kærester ever, men hvis du ikke vil / tør ikke at spørge så bare vent er sikker på han vil spørge dig… han kan jo godt lide dig :-)) håber i bliver kærester

Hilsen en pige som tror på dig og ham

  • Lilli03, 13 år

Hej.
Jeg har selv en kæreste og vi havde det på samme måde. Vi kunne begge lide hinanden, jeg var også hans bedste pigeven. Efter skole skrev vi sammen også blev vi kærester. Jeg syntes du skal hoppe ud i det og spørger ham om kærester. Det er overhovedet ikke farligt at prøve 🙂

  • tilisia, 13 år

Jeg synes, at du skal overveje hvad du føler for ham, og hvor stærke følelserne er. Det virker som om, at I har noget sammen – både venskabeligt, men også lidt mere end det. Måske skal du vente og se tiden an, eller måske skal du konfrontere ham, så I kan få afklaret jeres følelser. Men ellers bare spring ud i det! Det kan være, at du bliver helt vildt knust, men det kan også være, at du bliver lykkeligere end nogensinde. Det er der kun en måde at finde ud af på!

Jeg håber det bedste for jer og, at I finder ud af det sammen.

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat