Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengen jeg allermest vil beholde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg står i næsten den samme sitation haha. Og jeg ved heller ikke rigtigt hvad jeg skal gøre. Jeg synes den her fyr er ret interessant og han bliver bare sødere og sødere. Men ligenu er vi venner, og det skal vi bare fortsætte med at være. Så jeg må lige stramme mig an og lægge mine følelser på hylden. Så jeg er nok ikke lige den bedste til at give råd xD
Men en ting er da sikkert: Du skal slet ikke tænke at du “ikke er værdig nok”. Dont even get started, for det er du okay. ❤️ Og hvis drengene ikke kan se det, så er det dem det er ærgeligt for (:

  • Anonym, Pige, 17 år

mange tænker den følelse som du har.Jeg er ikke god nok til ham/hende.Tænkerver mange det
er helt normlt at tænke den tanke.

  • ella, Pige, 15 år

Nu ved jeg godt at du prøver at lade være med at synes om han på kæreste måden men hvad hvis du faktisk er vild med ham men bare ikke er helt klar over det?

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat