Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengen i min klasse.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Har du slået op? Hvis ja så lad ham være og sig til din veninde hvor tarvelig han var/er mod dig. Jeg tror hun vil forstå.
Hvis nej
Så få det gjort! Det er vigtigt at han ikke får lov til at drille dig på den måde. Efter det er gjort gør som jeg sagde før: Fortæl folk det. Hvordan han er mod dig, måske kan du få stoppet det her nu så det ik sker for andre😉
Mvh pige på 13

  • Clara, Pige, 13 år

Slå op med ham du er ikke det værd der er mange andre drenge og andre venner.

  • Anonym, 16 år

Hej pige på 13år.
Jeg forstår godt at det her rammer dig hårdt, du skal huske på at bare fordi han skriver det betyder det ikke at han kan li din veninde eller at han er ovre dig. Mange drenge skjuler deres følelser og/eller vil gøre dig lige så ked af det som dem, så der er en stor chance for at han bare er meget ked af det.
Dette kan også være en grund til at han skriver til din bff, fordi han ved at i er meget tætte og og at hvis han flirter med hende bliver du mere ked af det end hvis han skrev til en anden pige du ikke kender. At han siger til din veninde at der kun er gået 6 dage før du skriver at du savner ham, kan være hans fasade for ikke at vise han er ked af det.
Jeg håber dette hjalp.

  • anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat