Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drengen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 13
Jeg kender 100% den følelse. Når du siger at han er iskold så betyder enten at han spiller kostbar, og prøver at scorer dig! Eller også er han bare iskold. Du siger også at han er din bedste ven og derfor synes jeg at det lyder underligt hvis han er så ligeglad. Jeg synes at du vente lidt med at spørger og hvis han begynder at vise interesse for dig så synes jeg at du skal slå til. Det med at komme videre tager tid men hvis han aldrig kommer til dig kommer du videre automatisk.

Held og Lykke!!!

  • Glad dreng, Dreng, 11 år

Jeg syntes bare at det er mega sejt at du bare skriver ind men. Jeg syntes at du skal prøve at acceptere din krop og der efter så tænger jeg at du kan have mere selvtillid og måske prøve noget mere med drengen

  • Mathilde, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat