Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge problemet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har ikke indtryk af at du er 2 valget bare fordi at han flirter med en anden i 1 dag betyder det ikke at han heller vil hende end dig som han skriver så tit med

  • Emil, 14 år

Jeg synes at du skal droppe ham. Han tager det tydeligvis ikke seriøst når han vælger en anden frem for dig, find en der kun vil dig;).

  • Djjebeb, Dreng, 15 år

Jeg ved ikke helt hvor seriøs han en dags flirt var. Men hvis du tydeligt er hans andet valg, synes jeg du skal droppe ham. så vil det bare være dig han kommer hen til når den første ikke goder mig. og det skal du ikke finde dig i. Find en som kun vil dig. det har du fortjent. og vælg ham fordi du også vil ham, det skal ikke kun være ham der kan lide dig. held og lykke!

  • Sis, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat