Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

DRENGE( please, hjælp mig)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.
jeg tror alle har haft en periode hvor man ikke føler sig god nok eller ikke føler sig god nok til at få en kæreste…men bare vent og så skal det nok ske.

  • pige, 14 år

Jeg tror slet ikke at drenge overhoved vil lægge mærke til den knude.

Den eneste der kan ændre dit syn på dig selv, er dig selv. Husk at folk ser hele dig, og ikke bare en ting ved dig; hvis du har en grim finger, ser du selvfølgelig fingeren, men andre ser jo alle 10 fingre, og tænker slet ikke over den ene – dårligt eksempel.

  • yessir, Dreng, 16 år

Hej. Jeg har det ligesom dig. Men vi behøver ikke skynde os, og bare fordi vores veninder har fået deres første kys behøver ikke betyde vi skal. Du skal gøre det når du føler dig klar, ellers bliver det ikke en god oplevelse. 🙂 Du er ikke grim, og der vil være en dreng der elsker dig rigtig højt.

  • Hej, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat