Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge fra klassen

Hej

Her på det seneste har jeg lagt mærke til,

at nogle drenge fra klassen ofte kigger på mig.

Hvis vi får øjenkontakt bliver de ved med at kigge på mig,

mens jeg kigger væk igen, for at det ikke skal blive akavet,

og vi bare sidder og stirrer på hinanden.

Har det nogen betydning?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Måske kan de godt lide dig

  • Anonym, 16 år

De synes bare at du er sød😄 Hcus du ikke kan lide det kan du bare sige stop og sige at du ikke kan lige at de hele tiden kigger på dig😊 De kigger på dig fordi du er så mega sej😎😊

  • Anonym, Pige, 14 år

De nok begyndt at blive nysgerrige på dig. I kommet i den alder, hvor piger går fra at være ad, til de er spændende. De kan sikkert godt lide dig. Måske du også kan lide en af dem? Hvis du kan, så prøv at smil til ham. Kunne du tænke dig at blive kærester med en af drengene fra din klasse? Hvis ja, så tag det som et tegn på, at du kan prøve at udvikle på det. I kan måske ses efter skole, bare start venskabligt, og se hvor det fører hen.

Hvis du synes drengene er “dumme”, og dem gider du ikke være kærester med. Så bare sig til dem, at du ikke gider have de kigger på dig. Du kan sige du føler de indvandrere dit personlige rum, af du føler sig overvåget, og det kan du ikke lide. Hvis det ikke hjælper, så sig det til en voksen.

Håber du finder ud af det søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat