Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge eller piger? eller begge? eller ingen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13,
Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstod dit problem rigtigt, men jeg vil prøve alligevel :).
Så vidt jeg forstår, er du i tvivl om hvad du skal gøre ift. kærester, og måske også om du selv er til piger eller drenge?

Jeg tror det er værd at overveje, hvor godt du har det med din langdistancekæreste. Det kan sagtens være, at det fungerer for jer, men det lyder umiddelbart som om I ikke får snakket særligt meget, og jeg ved af erfaring, at det med langdistance kan være rigtig svært – især når det er internationalt. Derfor ville jeg overveje en ekstra gang, om du føler du får det ud af dit forhold, som du har brug for og lyst til.

Ellers er der nok ingen grund til de helt store bekymringer – sådan noget med seksualitet og crushes behøver man ikke skynde sig med, så du kan sagtens tage den lidt med ro og se hvad der sker med din bedste veninde og ham, du sidder ved siden af.

Jeg håber, at det kunne hjælpe lidt <3.
Venlig hilsen,
Pige på 18

  • Pige, 18 B), Pige, 18 år

Hej søde,
Lad mig fortælle dig en hisrorien.
Da jeg var 12 år, tog jeg på en lille ferie til et andet land sammen med noget familie. Vi skulle bo hos min kusines mors veninde, som selv har to børn.

Den ene en dreng 4 år ældre end mig. Ret hurtigt efter vores ankomst skete der noget i mig. Jeg blev forelsket i den her dreng, og han blev forelsket i mig.

Vi flirtende vildt meget med hinanden, men selvom det var tydeligt, at vi var forelsket, så blev vi ikke kærester.

Jeg var ikke klar til en kæreste, jeg var kun 12 år, og han boede i et andet land. Langdistance forhold var overhoved ikke mig. Jeg sagde til ham, at hvis han elsker mig, vil han vente på mig til jeg bliver ældre.

Årene gik, vi holdt kontakten, talte dagligt med hinanden, men vi aldrig kærester. Vi begge tillod vi måtte være sammen med andre, så jeg har været sammen med piger og drenge, som har givet mig en god portion erfaring.

Vi så hinanden en gang i mellem, og når vi gjorde det, var der en tydelig kærlighed mellem os.

Da jeg var 16 og snart 17. Gav jeg ham et ultimatum. Jeg sagde jeg gerne vil være kærester med ham, men så skulle han flytte til Danmark. Husk på han er 4 år ældre.

Nytårsaften det år overraskede han mig det år med, at han ville flytte til Danmark, og allerede havde styr på det meste ❤️

Vi blev kærester, vi flyttede sammen.
I dag er vi gift, har en datter på vej til 2 år, og barn nummer 2 er på vej.

Min pointe i alt det her er.
Langdistance forhold kan godt fungere, men lige nu synes jeg du for ung til det. Jeg synes du skal have lov at være ung. Slå dig løs, gøre din erfaringer. Nu ved jeg ikke hvor gammel han er.

Men du kan evt. gøre som jeg gjorde, og hvis skæbnen mener i skal være sammen, så vil i finde ud af det, når I bliver ældre.

Håber min historie kan hjælpe dig. Jeg er super lykkelig i mit ægteskab, og har aldrig fortrudt min beslutning om at vente med ham.

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat