Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge

Hej

Jeg har aldrig skrevet med en dreng før,

men jeg fik en af mine veninders vens snap her sidst.

Hvad kan man spørge om og snakke om?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Ej hvor spændende! En god måde at starte en samtale på kan bare være at spørge om hvad de laver og istedet for at samtalen slutter der så spørg mere ind til det. Når i kommer længere hen og måske skriver lidt mere dagligt kan du begynde at stille ham spørgsmål. Især sætningen “må jeg spørge om noget” giver sommerfugle i maven. Så kan du f.eks. spørge om nogle overfladiske spørgsmål i starten som hvem hans venner er og hans telefon nummer for det føles ogs lidt personligt. Senere kan du så spørge om hvor mange han har kysset og mere personlige ting, så det forbliver spændende <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Du kan måske lave en story hvor at det kun er ham som kan se det. Og så kan du skrive “Er der nogen som kan skrive?” sådan så at han tror at andre også kan se det. Og hvis han ikke svarer på det kan du spørge ham om han vil skrive.
Jeg håber at det kan hjælpe <3

  • Emilie, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat