Brev

Drenge….

Heeeyy jeg er en pige på 11

Jeg har et Crush på den her mega søde fyr og sådan.

Men så skrev min ex her for noget tid siden at han savner mig

og ham gerne vil være mere end venner igen!

Jeg var sådan HVAD wtf for det var ham der slog op!

Men jeg har ikke svaret ham endnu hvad ville i havde sagt/gjordt?

Tak på forhånd💜

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
jeg har haft lidt af den samme situarcion, det som du skal starte med, er at tænke på dig selv! du skal tænke på dit behov, og når jeg mener behov så mener jeg om den besked som du fik af din ex! for når du nu ikke har det på samme måde som din ex har det med dig, så synes jeg at du skal prøve at snakke med dine/din ven/inder om hvad du skal gøre! hvis det sådan at du ikke kan overskue at dine veninder skal høre om det så synes jeg at du skal tage fat i ham (når jeg mener tage fat i ham mener jeg trække ham til sidde måske efter skole eller i et frikvarter!!) og sige “Hey, hør jeg har det altså ikke på samme måde! ” og prøve at forklare lidt vidre indtil at han forstå!!

og hvis vi så går hen til dit crush, jeg kender den følelse af at bar virkelig synes at han er sød og man bare ikke kan tænke på andre end lige ham. men som det første vil jeg nok sige at du skal sørger for at få han,s telefon nummer! du behøver ikke nødvendigvis ikke at spørge ham men prøv og spørg dine/din tætteste ven/inder, og se om de har han,s telefon nummer. hvis du har han,s telefon nummer så er det bare helt perfekt for så er du et skridt foran!!
det som du gør når du har fået han,s telefon nummer er at du skriver “hej det er _______” (derhvor at der er strejer skal du skrive dit navn) oug hvis han spørger hvorfor så prøv at vent lidt og tænk dig godt og grundigt om! eller måske spørge en eller flere veninder til råds! for de kan virkelig hjælpe dig igennem alle ting. Og når i så har skrevet lidt frem og tilbage og at du føler at i er kommet tættere på hinanden så kan du prøve at sige “Hey” eller bare prøve at snakke med ham sådan face too face! (hvis du er en af dem som er blevet sendt hjem så prøv at sige “Hey” eller sådan noget til ham når du kommer i skole hver anden uge!!) for det kan hjælpe en hel del, og så prøv bare lige så stille tage små skridt, indtil at du føler at okay NU er det NU at jeg skal tage mig sammen og spørger ham!

Held og lykke
de allerbedste hilsner 11 årig pige

  • pige, Pige, 16 år

Hey😇
Jeg synes det kommer an på hvordan du har det med din ex. For noget tid siden kom jeg sammen med min ex igen, som før hen havde såret mig rigtig meget. Jeg åbnede så op for ham igen, fordi jeg troede han havde forandret sig, men han sårede mig bare rigtig meget igen. Så jeg synes du skal mærke efter hvis du ikke føler det er rigtigt for dig at komme sammen med din ex igen skal du sige det til ham. Og så skal du følge den stemme du har inde i dit hovede. Hvis du godt kan lide den her anden fyr synes jeg at du skal fokusere på ham, hvis du føler han er den rigtige for dig💕

  • Anonym, Pige, 13 år

Hejsa, jeg synes det er lidt tidligt at du får kærester osv.. men hvis jeg var dig så ville jeg nok vente til at jeg var mindst 13 år.

Men jeg ville nok sige nej, du har allerede droppet mig en gang, til din “ex”.
Og så ville jeg jo så sige hvad jeg føler for mit crush osv.

  • Magnus :-), Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat