Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 14.
Ikke brug din tid på de 2, han er slet ikke det værd at du kan blive så ked af det. Der kommer så mange drenge, han er ikke den eneste ene for dig. Du finder først den perfekte i en alder af 20-25 år.
Prøv at være sammen med din familie og ignorere ham drengen. Ved godt det svært og ved det gør ondt, men det går over. Du også nød til at respektere drengen om at han ikke vil have kontakt, selvom det mega nederen.

Kh Bambi

  • Bambi, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat