Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng på snap

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror du skal sige til ham at du ikke afviste ham, men bare ikke vidste hvad du skulle svare. Men at du gerne vil fortsætte med at skrive/snappe sammen.
Kh 😘

  • (:, Pige, 14 år

Jeg syns du skal prøve at sige til ham at det ikke var en afvisning, og så se hvad han svare. Og måske prøv at snakke med ham i virkeligheden eller ringe sammen 🙂

  • :))), Pige, 14 år

Altså hvis han misforstod dit svar og nu ikke rigtig virker intressenter mere betyder det han heller ikke var i starten…sådan har jeg I hvert fald oplevet det (kan være du står med det samme) Men du er i en ung alder og har massere tid til at finde den person der passer til dig(:

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat