Brev

Dreng

Hej

har denne her dreng

vi begge er lidt lune på hinanden

eller jeg er meget

men jeg har spurgt får halt år siden

han sagde nej

men har lyst at spørger igen

men tror det bliver pinligt hvis han siger nej

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

hi
det kommer an på om du er sikker på at du han kan lide dig. hvis du ikke er det, burde du nok ikke spørge ham. men du kan prøve.

  • syd, non-binær, 13 år

Hej søde….. det er virkeligt svært når man bliver afvist og jeg synes ikke bare at det er noget med at et nej er et nej for det kan gøre rigtig ondt tænker jeg og du skal vide at det er rigtig træls men at du jo ikke kan gøre så meget ved det men tænk på at man ikke behøver hav en kæreste eller noget nu. Du kan vente til du bliver ældre og så er det nok også meget federe <3 du kunne også skrive til BørneTelefonen eller snakke med mor? Jeg synes det sejt du skriver herind , hvor er du dygtig at kan mærke efter at du har brug for nogle. Sejt. Heller Lykke med det sødeste du <3

  • Sara, Pige, 14 år

Du skal bare spørger ham!🥰Og sige sikkert ja fordi du siger i er Lunde på hinanden😍og han siger sikkert ja! Bare sig hvordan du har det med ham🥰😍💞 håber mit råd hjælper dig❤️Kh pige❤️‍🔥

  • Pige❤️‍🔥, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat