Brev

dreng 14 7 kl

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg synes du skal fortælle din bedsteveninde at du virkelig godt kan lide hende. Og at hun betyder rigtigt meget for dig, selvom hun ikke ville ha at du siger det mere. Og så fortæl hende at din ven bare bruger hende og flirter med en masse andre i mens han også kører på hende. Så ville hun helt klart få øjnene mere op for dig (måske) men så har du også bevist hende at hun kan stole på dig. Og hvis hun er totalt ligeglad med alt det her så er hun ikke værd at samle på!

  • Anonym, Pige, 23 år

Hej. Jeg er også en pige på 14 i 7 klasse. Man kan ikke selv vælge hvem man bliver forelsket i. Så jeg syndes ikke at du skal præsse hende til at kunne lide dig for det kan gå ud over jeres venskab. Men jeg syndes at du skal fortælle hende at ham der bare udnytter hende. Og så skal du gøre det meget klart at du ikke siger det fordi at du vil have hende for dig selv.
Men bare husk at man ikke kan præsse nogen til at elske. Selvom det er hårdt at akseptere.

  • ..., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat