Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne i et wlw forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det hjælper når du bliver lidt ældre. Da jeg var 14 var det også ret utænkeligt at finde en pige at cuddle med for det var mest noget der blev sat vittigheder om. Men nu går jeg på efterskole og det er bare det naturligste verden at cuddle med en pige lissom med en dreng. Man tænker slet ikke over det. Man kommer jo meget tæt på hinanden på efterskole og det er bare naturligt at piger kan finde sammen og hygge. Jeg har da cuddlet med flere piger og med et par også cuddlet de private dele så det blev rigtig dejligt. Men man er jo nok også lidt mere moden på efterskole end når man går i 8.

  • efterskolepigen, Pige, 16 år

Prøv at Google efter AURA, og se om der er en gruppe i nærheden af hvor du bor. Det er en gruppe for unge LGBT

  • Jesper, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat