Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HVAD SKAL JEG GØRE?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Tro mig når jeg siger jeg udmærket godt kender den situtation du står i jeg havde selv en f***boy som kæreste for et par år siden og selvom jeg godt vidste jeg bare burde droppe ham havde jeg svært ved at komme over ham i dag er jeg dog helt over ham og har blokeret ham på alle sociale medier så han ikke kan kontakte mig igen det bedste er altså og droppe ham han er ikke moden til et forhold hvis han ikke kan finde ud af at behandle dig som du fortjener det som hjalp mig igennem min kærestesorger var at snakke med nogen om det mine forælder min bedste drenge ven / bff’s kæreste og min gode veninde min drenge ven så godt hvordan jeg blev behandlet og sagde til mig at jeg skulle droppe ham for hvis ikke jeg selv gjorde det ville han hjælpe mig med at se hvor store en f***boy jeg var blevet fanget af jeg er min drenge ven så taknemlig for han sagde det for det gjorde jeg kunne komme ud af et forhold som ikke var godt for mig

  • H, Pige, 20 år

du er meget mere værd en ham i mine øjne udfra din beskrivelse. Du virker mega klog siden du ved hvad der er rigtigt men at du ikke kan få digselv til at gøre det er det svære, Synes personligt du bare skulle prøve at se ham som ven. Prøv at “trick” din hjerne til at se ham som evt din drengebedsteven eller lignende. Det virkede for mig igvertfald. Og prøve ikke at komme for tæt på ham eller at se ham i øjnene for meget når i snakker. Det altid øjnene

  • F, Pige, 14 år

Jeg har ogs prøvet noget lignede men det var bare hvor jeg var kærester med en og “turde” ik slå op med ham og vi var aldrig sammen og efter 1 år slog jeg op med ham fordi jeg skulle på ny skole og det var min undskyldning. Men ja syntes bare du skal ingnorere ham forud du er MEGET bedre end ham❤️

  • Lækkermås, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat