Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det vil bare blive så akavet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du rent faktisk gerne vil noget med ham, kan jeg da ikke forestille mig andet end at det bliver fedt. Det kan da godt være det bliver lidt akavet først, men snart vil i begynde at blive mere intime, netop på grund af kropskontakten.

  • DFV, Dreng, 16 år

Hvis jeg var dig ville jeg bare vare mig selv og smile og prøve at fokusere på fodboldt men det vil nok stadig være lidt akavet. Held og lykke.

  • AlbaDK, 11 år

Først og fremmest : Så lad vær med at sende nudes.

Og ellers, så synes jeg at du skal glæde dig helt vildt meget til fodboldtræningen. I kommer nok en del tættere på hinanden, og så kan i se det til den tid. You go girl, – husk at være dig selv.

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat