Brev

Det lidt fucked up

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg synes, at du burde lytte til dine følelser og forstå dem. Jeg tænker, at burde snakke med pigen med ‘det gode udseende,’ om at du har følelser for en anden. Inden du snakker med hende om dine følelser, så burde du tænke samtalen igennem, så dit budskab når frem til hende på den bedst mulige måde. Jeg er sikker på, at hun vil kunne forstå dig. Desuden hvis hun er så forelsket i dig, så ville hun kunne acceptere og respektere DIG og dine følelser. Husk også lige på, at du burde ikke vurdere piger ud fra deres udseende, men fra deres personlighed. Jeg er sikker på, at du kommer til at gøre det, der er bedst for dig og for de to piger.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej dreng på 15 år.
Som jeg forstår, har du/haft noget med en anden pige.
Hende skal du droppe, hvis du er vild med en anden og hun er vild med dig. Du kan ikke være bekendt at have noget med dem begge.
Jeg syntes så du skal snakke med hende du er vild med, fordi det er ikke meningen at kærlighed skal komme an’ på udseende. Du skal fortælle hende, at du gerne vil lære hende bedre at kende, for i bliver kærester. (Hvis i gør det) Det kan jo værre du ikke kan holde hendes personlighed ud, det ved du jo ikke. Hvis du ikke kender den.
Rigtig god fornøjelse.
Jeg håber på det bedste for dig! 🙂

  • Jeg har styr på det! tro mig., Pige, 14 år

drop din kæreste hvis du kan lide din anden

  • -.-, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat