Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

denne her dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære du,
Først og fremmest er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor meget du kan lide denne fyr. Er du decideret forelsket, eller er det et lille crush, der potentielt kan gå over om et par uger eller måneder? Hvis du gør op med dig selv, at du er rigtig interesseret i ham, så synes jeg det er vigtigt, at du tager en lang snak med din veninde, hvor du fortæller hende, at du kan lide ham. Derudover, er det også vigtigt, at du får spurgt din veninde, hvor seriøse de to er, da det er rimelig afgørende for sagen. Hvis de ikke er så seriøse, kan du jo høre hende, hvad hun ønsker der skal ske mellem hende og fyren, hvorimod hvis de er seriøse, kan du fortælle hende, at du ikke ønsker, at der skal være så meget snak om fyren mellem jer, da det går dig på at høre din veninde snakke om den fyr, som du er vild med.

Jeg ved det er lettere sagt end gjort, men når I har taget snakken, er det dét hele værd.

Al held og lykke til dig.
Knus

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat