Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den pige som hader mig er blevet kærester med min bedste ven..

Hej.
Der er en pige fra min klasse, hun gør vitterligt alt for at føle mig dårligt tilpas, kikset, grim, og alt det der. Hun er så blevet kærester med min aller bedste ven og den dreng jeg er forelsket i.Jeg har prøvet st sige til ham at jeg ikke synes det er en god idé men han kan ikke se det. Han invitere hele tiden mig og hende ud sammen med ham men jeg kan bare ikke klare at se dem sammen..

Hvad skal jeg gøre

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Du skal bare blive bedre venner med hende pigen der. Jeg tror at det vil hjælpe dig, med at acceptere deres forhold. Jeg kan godt se at det kan være lidt svært at acceptere, især når du selv kan lide ham. Men det bliver du jo næsten nødt til, ellers kan det jo ende med at du og din ven, bliver “uvenner”, fordi i ikke giver hinanden plads til det, i har lyst til. Jeg håber at du kan bruge mit råd og at du får styr på denne situation.

  • Day, 16 år

Sig til hende at du er forelsked i ham og så kan i finde ud af det

  • Anonymous, Dreng, 11 år

Hej med dig, du!
Hvor er det dog en møghamrende irriterende situation at stå i. Selvom jeg ikke har oplevet det samme, så kan jeg godt forestille mig, hvordan du har det.
Først og fremmest så synes jeg, at du pænt og ordentligt skal spørge hende pigen, om du har gjort noget galt, som får hende til at behandle dig, som hun gør. Hun har ikke ret til at behandle dig grimt. Men husk at gøre det på en pæn og ikke direkte anklagende måde. Hvis der er noget, som vi mennesker hader, så er det at blive anklaget for ting. Skriv hende en besked, eller hvis du har mod til det, så spørg hende face-to-face. Derefter, så burde du snakke med din bedste ven. I og med, at han er din bedste ven, så vil han også lytte til dig. Hvis du snakker med ham om, hvordan pigen behandler dig, og at du føler dig ked af det, tror du så ikke, at hans syn vil blive ændret lidt?

Masser af tanker til dig. 😉

  • Sportstossen, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat