Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den her dreng…..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv prøvet det så jeg ved godt det er svært men det er også mega svært og blive ved med at holde inde at man er forælsket for man kan ikke bare glemme en dreng når man har været vild med ham i så lang tid som du har. Men du kan vente i noget tid og hvis du så stadig kan lide ham der så tag mod til dig og prøv at spørg ham. Hvis du spørg er du den modigste pige jeg kender 😌 jeg håber meget mine råd kunne hjælpe held og Lykke

  • Anonym, Pige, 15 år

Hejsa!

Jeg har selv prøvet nået i stil med det så jeg kender det. Jeg snappede, snakkede og var sammen med ham til jeg var klar til at sige jeg kunne lidt ham. Bare gør dig klar til at sige det mens i snakker sammen over mobil, i skolen eller hvor du nu er klar. Bare gør det når du er klar! Det hjælper jeg gjorde det og nu har jeg haft ham som kæreste i 2 år :).

Held og lykke!:D.

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg ville skrive hvad jeg føler for ham.
Bare prøv og spørg…
Begynd en samtale og efter i har snakket lidt så prøv og sige hvad du rent faktisk føler for ham.
Prøv og sige: der er noget jeg gerne vil fortælle dig.
Jeg har faktisk følelser for dig, altså, jeg kan ærligt talt godt lide dig.
Eller noget i den stil…
Held og lykke.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat