Brev

den første rigtige kæreste

hej

jeg er en pige på 14 år

og her i starten af december fik jeg en rigtig sød kæreste.

vi er sammen næsten hele tiden,

men det er tit med andre venner.

vi har ikke kysset endnu

og har heller ikke været alene mens øjeblikket var rigtigt.

jeg er bange for at vi aldrig kommer til at kysse og sådan.

hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du skal være alene med ham. Sid fx og se en film eller en serie. Kom “tilfældigt” til at flette fingre med ham, ryk tæt på ham, læn dig ind til ham – gør det let for ham at kysse dig. Mon ikke det skulle hjælpe?

  • Helpful girl, Pige, 15 år

Hej,
Jeg har ikke selv haft en kæreste, men jeg synes du bekymrer dig for meget. Du er kun 14, der er jo nogen, der får sit første kys når de er 16 eller sådan noget. Desuden er jeg sikker på, det rette øjeblik kommer før eller siden.

  • Pige, Pige, 13 år

Det er de færreste drenge der ikke kan lide et kys så bare giv ham et det er ikke noget du behøver at tænke så meget over 🙂

  • Emil, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat