Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Deler crush med min bedsteveninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal spørge din veninde først. For hvordan ville du slev have det hvis de blev kærester bag din ryg?

  • Mig:), 13 år

Jeg synes du skal snakke med din veninde først. Høre om hvordan hun vil føle hvis du kom sammen med ham eller bare skrev med ham. Omvendt det skal hun self også med dig.
Jeg håber du/I finder ud af det 🙂

  • Hola, 15 år

Jeg har lige stået i samme situation selv. Det kom så langt ud, at min veninde sagde til mig til en fest vi var til, at hvis jeg snakkede med ham her skulle vi ikke længere være veninder. Jeg blev selfølgelig ked af det, for ville hverken miste hende eller ham, men jeg synes helt klart du skal snakke det igennem med din veninde, inden du inddrager drengen, ikke lad en dreng komme imellem jer! Når alt kommer til alt er venskab som regelt stærkere end forhold. Uanset hvad i finder ud af, så husk at der altid er en til jer begge to derude et sted, det er ikke sikkert, at det nødvendigvis lige behøver at være ham her, selvom han måske virker som den eneste ene lige nu:)

  • helper123, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat