Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dater en 16 årig

Hej derude.

Jeg er en dreng på 13 år og dater en 16 årig,

hun kan godt li mig og jeg kan li hende,

men det føles bare mærkeligt på en måde…

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Er det dine venner, der synes det mærkeligt eller er det dig?

For hvis det er dine venner, så er de nok jaloux, da det ikke er ofte, at en dreng på 13 scorer en 16 årig pige, men det er der stadig intet galt i.

Hvis du føler at det mærkeligt, så mit eneste råd at du skal snakke med din kæreste om det, og så deler hun sikkert også sine tanker omkring det, og på den måde får i udvekslet følelser og tanker, som kan hjælpe med at følelsen af at det mærkeligt forsvinder, for der er intet galt i at være sammen en der lidt ældre, bare at i begge føler jer trygge, og i ved, hvad hinanden forventer af forholdet. Der mange forhold med 3 års forskel.

– M

  • Rådgiver nr. M, Pige, 18 år

Hey dreng på 13! Jeg forstår godt hvordan du har det, jeg har selv dated en ældre. Mange siger at alder bare er til tal, og det er der i princippet også, men derfor kan det stadig føles mærkeligt, hvilket er helt forståeligt.
Syntes dine venner der er mærkeligt? Det kan godt påvirke dig hvis dine gode venner syntes noget, og det er helt normalt.
Jeg tænker hvis i holder af hinanden skal i fortsætte med at være sammen, da i ikke skal lade jer påvirke af hvad andre syntes. Prøv at snakke med din kæreste om det, hun vil helt sikkert forstå hvordan du har det
Og hey, du da pisse sej at score en ældre, hvis jeg var din ven ville jeg være lidt misundelig 😉

  • Nohr, 14 år

Eyo! Det er meget vigtigt at du snakker med hende om det. Man kunne selvfølgelig argumentere for at 3 år ikke er meget, men det er det! I hvertfald i den aldersgruppe. Der er meget stor forskellighed på den mentale udvikling hos en 13 og en 16 årig så det er meget fair at du føler dig mærkeligt tilpas! Mit bedste råd ville være at se efter dine egne interesser og passe på dig selv!

  • A, Akønnet, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat