Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig til at score

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa, anden ung person her.

Det med at at scorer er ikke særligt nemt i den verden vi lever i i dag. Som en person der også først for nyligt der har noget med en kvinde, kan jeg godt relatere til de ting du nævner i dit brev.
Jeg synes at du burde spørge dig selv om hvad det er du leder efter? for i dag er det med kærlighed virkeligt blevet underprioriteret. Man skal vælge mellem meningsløs sex eller kærlighed.
Jeg er en af dem som altid har været efter kærlighed, og først her på starten af året fik jeg min første kæreste, og med det fører alt det andet hen af tiden. Hvis det er tilfældet at du gerne vil have noget elske og kærligt vil jeg stærkt foreslå først at elske dig selv først. og vente på at du finder en som du virkelig finder sød og som du føler du har noget med.
Det er ikke nemt at fornemme, ikke på nogen måde. Men hvis det er tilfældet at du føler noget så bare spørg.
Og ja det med at spørge er også virkelig FUCKING skræmmende, men du kan kun finde fordele ved det på lang sigt. hvis personen afviser dig og griner af dig, er det en du ikke skal bruge din tid på. Hvis hun siger ja, men ikke har prøvet sådan noget før så tag det som det kommer. Der er ingen som er ekspert i disse følelser og det kan ikke forventes at man er god til det hele. Bare snak, forstå hinanden, og se om jeres intentioner matcher og om i gerne vil bruge tid med hinanden

  • Idioten :), Dreng, 17 år

Jeg har ikke et godt råd som sådan, fordi jeg selv står lidt i samme situation. Jeg synes bare det er svært at finde en man gider, og hvis man gør, har de måske allerede en anden, eller man kan føle sig lidt uden for deres liga. Så ja, jeg vil bare sige, at jeg forstår dig rigtig meget! Især hvis man til tider er lidt tilbageholdende og ikke er den, der råber højest og bare tør snakke til alle og enhver.

  • Hej:), Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat