Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan er drenge forelskede?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på femten år

Drenge er en lige så varieret flok som piger, og der er mange at være forelsket på både som pige og som dreng.
Forelskelse kan komme til udtryk på mange måde hos drenge.

Det kan være, at man hele tiden tænker på sit crush, og/eller man forestiller sig at have sex med hende – sådan er det nok for de fleste 🙂

Mange drenge snakker om deres crush, når de er sammen med deres venner, men der er også nogen, der holder det hemmeligt.

Nogle rødmer, når de er sammen med den, de er forelskede i, mens andre bare får sommerfugle i maven.

Måske bliver man liderlig ved tanken om sit crush, måske gør man ikke.

Der er nogen drenge, der er forelskede i flere på samme tid, men der er også nogen, der kun har én, mens andre slet ikke har nogen, de er forelskede i.

Det er svært at generalisere om drenge, da der er så mange, og de er så forskellige.

Men jeg kan i hvert fald godt svare på dit sidste spørgsmål: Ja, der er mere i en drengeforelskelse end bare “ej, hun har store patter hende vil jeg ha ska sut min pik”.

Drenges forelskelse er, ligesom hos piger, ofte en stærk følelse, der tit bunder i mere end bare udseende. Der er derfor vigtigt at skelne mellem forelskelse og liderlighed.
Men der er også forskel på, hvordan drenge er liderlige. Nogle tænder f.eks. på piger med store bryster, nogle på piger med små bryster, mens andre tænder på drenge. Der er også aseksuelle drenge.

I virkeligheden er drenge og piger nok meget ens i forhold til at være forelskede. Derfor kan du bare prøve at kigge på, hvordan du og dine veninder er forelskede.
Du har selv skrevet rigtig mange ting, som både mine venner og jeg gør i din besked 🙂

Håber det hjalp

P.S. hvis der er en (eller nogle) specifik(ke) dreng(e), du gerne vil vide hvordan er forelsket, kan du prøve at sprøge dem, hvis du føler, I har et forhold, hvor I kan snakke om den slags.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Der er skam meget mere i det. Nogen tænker som du selv beskriver det til sidst. De typer leder dog ikke så ofte efter en kæreste så det skal du ikke bekymre dig om. Fokuser på de drenge der er søde ved dig og behandler dig med respekt. Drenge er ligeså forelskede som piger er. Og ja de lægger tit og tænker scenarier om aftenen. Som trans pige kan jeg sige at begge køn elsker på fuldkommen samme måde. Held og lykke med kærligheden søs

  • Sol, Pige, 18 år

Jeg kan huske jeg blev så smaskhamrende forelsket da jeg gik i 1. eller 2. klasse i en pige der hed Maiken. Jeg tænkte på hende en hver dag og hver gang jeg kiggede på hende fik jeg en vaaarm følelse inden i som jeg vil beskrive lidt some en “rutsjetur” inden i. Det kom til en point hvor jeg drømte om hende hver nat.

Drenge mener jeg bliver mere dybere forelskede end piger, mens piger har flere crushes og mere ofte ‘småforelskede’ end drenge

  • T., Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat