Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush og ny skole!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Til det der med at du ingen venner har, det er jeg meget ked af at høre. Jeg synes at du skal prøve at snakke med dem, fortæl noget sjovt i kan grine af, inviter dem på en shoppetur. Jeg har selv haft en kæreste i min egen klasse. Jeg var også rigtig vild med ham. Jeg synes personligt ikke selv at du skal gå efter en i din klasse, da det bliver meget akavet efter i slår op. Men jeg synes at du skal give det et forsøg, hvis du rigtig godt kan lide ham. Snak med hans venner hvis du kan det, for at gøre ham lidt jaloux😘

God dag

  • S, Pige, 14 år

Ved godt det lyder cliché men fokuser på dig selv først. Du siger at du er ret genert og har svært ved at snakke med nye mennesker. Tag det hele ét skridt ad gangen og vær helt rolig. Han bliver ikke smaskforelsket i dig natten over uanset hvad. Min erfaring er at man bliver et meget mere interessant menneske når man følger sit eget hjerte og ikke prøver at please andre.

Vær dig selv. Enten kan han lide dig eller også kan han ikke. Det vigtigste er at vise hvem du egentlig er i stedet for at prøve at ændre dig selv. Det holder aldrig i længden.

Elsk dig selv før du elsker andre. Og elsk dig selv før andre også kan elske dig. <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej Ukendt på 16år!

Jeg syndes at du bare skal prøve at finde ud af hvad han kan lidt fx. Fodbold, biler, . Osv.

Men husk at være dig selv, lad vær med at være en som du ikke er.

Vær der for ham når han har brug for nogen. Hjælp ham hvis det er han er svært ved fx. En opgave. Men lad vær med at hænge for meget op ad ham.

Hvis du har flere spørgsmål så bare svar, så skal jeg nok hjælpe.❤️

  • anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat