Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg synes at du skal Go for it. Prøv f.eks. At kom i gruppe med hende i skolen ellers følges med hende hjem fra skole for at være lidt mere sammen med hende.

  • Anonym, Pige, 14 år

Go for it my boy!❤️☺️

  • Mr. Amigo, Dreng, 18 år

Hej kærlighed og piger er mega svært det synes jeg som pige også vi kan være sindssygt svære at aflæse og sende mange blandet tegn du kan enten prøve helt “ tilfældigt” at komme i gruppe med hende sidde ved siden af hende hvis i selv må vælge pladser osv. du kan også bare sige det til hende at du synes hun er pisse sød og du meget gerne vil noget mere med hende og du håber hun har de samme følelser for dig men hvis ikke så er det okay og du håber ikke at det vil ødelægge jeres venskab og gode kemi det har jeg prøvet ti gange og snakker stadig med begge drenge selvom den ene ikke havde samme følelser for mig som jeg havde for ham men go for it de fleste tøser elsker når fyren kan tage intiativ selvom det i lige så stor grad er os det skal gøre det synes de fleste at det er jer der skal starte eller at det er fedt hvis i gør det da i så virker mere selvsikker det synes jeg i vært tilfæde selv i gør held og lykke med hende du er sikket mega sød så det kommer nok til at gå

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat