Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bisexual?

Hey,

jeg aner ikke om jeg er bisexuel eller straight,

jeg ABSELUT ELSKER den her ene pige,

men jeg kan ikke rigtig lide andre piger.

Jeg kan virkelig godt lide drenge,

men jeg er meget mere tryg ved piger

Please hjælp mig!!!! 😬

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

det er helt normalt at tænke som om piger når man er bisexual jeg har mødt flere personer som har kun lide piger mere end drenge jeg har også selv opleve de følelser som du skriver i brevet. jeg håber du kunne bruge mit svar til noget ❤️

  • 💙, Pige, 12 år

Hej jeg er 14 år
Jeg kan så godt forstå dig, jeg har haft det på den helt samme måde. Men du er stadig meget ung og det kan stadig godt når at ander men der er mange der er til begge køn. Og det er der ik nået galt med. Jeg kan godt forstå at du har det bedre med at være sammen med pigen. Det kender jeg så godt. Men det kan også bare være fordi at i er gode venner og du kan stole på hende men vis du siger det så pas på så du ikke for en slem afvisning

  • ❤️ pige, Pige, 13 år

Tror bare, hun er en meget sød pige, og hvis du godt kan lide drenge, så er du helt normal, så jeg synes ikke du skal tænke for meget over det.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat