Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crushhhh

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, det lyder jo godt hvis han siger at han har været på “date” med dig, altså virkelig, hvis i har snakket godt sammen den dag, og han siger det var en date, så kunne du jo skrive til ham/spørger om i skulle mødes. kh14 årig pige

  • Anonym, Pige, 14 år

hej
jeg ville bare sige at du skal tage det roligt jeg ved selv hvordan det er at være forelsket
kh11 årig pige

  • pige, Pige, 11 år

Hey
Jeg tænker, at hvis han har sagt til en masse, at I var på en date, så er det vel fordi, han godt kan lide dig. Ellers ville han nok have sagt, at I hang ud, især fordi det ikke var en officiel date.

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat