Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj.

Jeg kan se at du er havnet I samme situation som jeg også har været I. Du skal vide at det altid kan være svært at være den der tager intiativ, men du kan dog gøre det på forskellige måder der ikke på nogen måde er akavede I min mening.

Du kan fx. starte med at skrive et eller andet (det er ligemeget hvad) til hende, og så derefter skrive at hov ups, du skrev til den forkerte person. Hvis hun svarer kan du eventualt skrive “Du ser bekendt ud”, “Har jeg ikke set dig før?” Eller noget I den stil, og fra det har du egentlig startet en samtale med hende, og så kan du spørge om det går hende godt siden sidst I mødte. Det er mit forslag:)

Knus

  • Piger der giver råd, 14 år

Bare bid smerten i dig… Jeg ville blive glad, hvis en gad kontakte mig 🙂

  • Anonymous, 12 år

Hej med dig
Jeg har selv et crush i øjeblikket og jeg ved at det er svært at tale med hende for første gang men ikke gør som mig og sig at nu skriver jeg til hende men så kan ikke finde på noget at skrive og så bare glemme det bare få startet en samtale og så kommer resten af sig selv. Med venligst hilsner Krisser.

  • Krisser, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat