Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush som går i min paralleklasse, som jeg skriver med over Snapchat.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg kan relatere til det her, men det første jeg føler du skal have styr på, er at få en snak med din veninde. Fortæl hende at det ik er så rart det hun gjorde og bede hende om at lade vær næste gang. Kan sagtens forstå nu det lidt akavet imellem dig og drengen, Men start med at snakke med ham i skoletiden. Bliv bedre venner med ham. Det altid godt at starte et venskab

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
Jeg kan sagtnes forstå din frustration, og at du synes det er akavet nu. Som jeg læser det vil han ikke længere skrive med dig, men er ikke helt sikker på om det er mig der har misforstået noget. Hvis det er tilfældet, så vil jeg bestemt mene at du skal finde en anden der er bedre for dig, specielt hvis han ikke ønsker at andre ved at i snakker sammen, det er aldrig en god ting. Jeg kan sagtens forstå hvis det bliver svært, men du fortjener bedre end en der ikke gider dig.
Mht til din veninde er det bestemt ikke fair af hende og jeg synes det er helt okay at du bliver irriteret på hende, dog kan jeg også godt forstå at din veninde bliver ked af at du råber ad hende, så måske du kan prøve at snakke med hende om at du ikke synes det er fedt af hende at hun råber det højt, når du fortroligt har fortalt hende at du skriver med ham, og at du bliver ked af at hun ikke kan holde på dine hemmeligheder.
Alt held og lykke til dig

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat