Gratis

anonymt

24/7

Brev

Crush så mig nøgen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal spøger hende om hun stadig synes du er flot og alle er flotte på hver deres måde også gemmen kroppens udviklingerne synes du skal snakke med hende om det held og Lykke

  • Ingen ved, Pige, 13 år

Spørg hende hvad hun synes, tag chancen. Måske kunne hun lide hvad hun så? Eller lad mig stille et spørgsmål, vil du vide hvad hun mener, eller vil du gå rundt og være uvidende?

Da jeg var 12 år, så mit crush mig nøgen, helt nøgen, og der gik nogle uge hvor vi ikke talte sammen fordi jeg synes det var akavet, men vi talte sammen, og hun kunne faktisk godt lide det hun så, men hun var i stedet begyndt at tænke over hvordan hun så ud.

Teenageårene er skræmmende, fordi vores kroppe forandre sig, men ofte så er selv dem der virker allermest selvsikre faktisk også usikre.

  • Tejs, Dreng, 14 år

Hej
Tror hun er ligeglad med dine bryster.
Syntes ikke du skal lade dig det gå på.
Det samme er sket for mig for nogle uger siden🫢men hun er ligeglad😃.

  • Mads, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat