Brev

Crush på to drenge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Skynd dig at vælge en af dem det er ikke okay at flirte med dem begge…

  • asta, Pige, 13 år

Kære den ekstremt forvirrede pige

Jeg har faktisk haft det helt samme problem med 2 drenge og mig og min veninde lavede faktisk en rigtig god ting med at skrive deres navne på 2 stykker papir, og så trækker du en af dem og ser hvad der står, for så kan du nemlig mærke om du fik det godt eller dårligt, altså om du syntes at det var en rar fornemmelse da du læste navnet
Håber at det hjalp❤️

  • Hjælperen⚡️, Pige, 13 år

Hej jeg hedder N
Jeg har være forelsket i to drengene på sammen tid
Og jeg ved det kan være svært
Men jeg synes du skal find ud af hvem er dem du har den største følelser for også se om han har det på sammen måde og se hvad i kan Bliv til
Jeg har nogen Råd
1 tag lidt afstand fra dem begge to og så se hvem du bedste kan lide
2 imens der går noget tid hvor i ikke snakker kan du se hvem du savner og du kan se om de savner dig

  • N, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat