Brev

Crush på pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey, jeg står i næsten det samme problem. Jeg er dybt forelsket i en pige der har en drenge kæreste og det er mega svært at afgøre om hun faktisk også er interesseret i mig da vi (selvom vi ikke er venner eller taler sammen ofte) har øjenkontakt meget ofte under timen og hun sender trutmund til mig og smiler. Du er så heldig at hun er single! Jeg synes ikke at du skal tage det med at hun er til drenge så seriøst da næsten ingen ved hvad de er til i den alder og at der faktisk er blevet lavet forskning der viser at ens sexualitet er flydende.
Angående nattøj skal du tage en lidt lang t-shirt på så man nogle gange når du bøjer sig kan se din røv;), men kun hvis du er cool med det. Hvis hun nu gerne vil noget alligevel så vær lidt “kostbar” og start med kun at kysse og røre lidt uden på med tøj på ikke direkte ned til skeden.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

  • Shut up, Pige, 14 år

Prøv at find en film hvor der er nogle der er til deres eget køn og så spørg hende sådan tilfældigt om hun er til sit eget køn.
Jeg syntes at du skal tage nogle små shorts og en bh på så er du nem at komme til hvis hun vil😉

Håber du kan bruge mit råd selvom jeg ikke er så gammel

  • Hende som prøver at hjælpe men er i tvivl om folk vil have hendes hjælp fordi hun er så ung👉👈, Pige, 12 år

Det er umuligt at vide hvad din veninde lægger i soveaftalen. Men hvis du tar så lidt som muligt på under dynen så gir du hende i alt fald muligheden for at komme til dig hvis det er det hun vil. Så det syns jeg bare du skal og så la stå til og se hvad hun vil. Held og lykke.

  • pigen X, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat