Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på….fætter?!?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vi er faktisk nogen piger i min klasse der har talt om at de fleste på et eller andet tidspunkt har haft et crush på sin fætter. Det kan sagtens være at det her er den “real deal” for dig (jeg ved ærlig talt ikke nok om dig til at sige præcis hvordan dine følelser er, eller hvordan de udvikler sig) , men du kan også overveje at det kan være fordi det er det med at der kommer en ny dreng ind i dit liv, og det er lidt “spændende, men du også godt ved at du nok ikke burde. Jeg ved at da jeg var yngre, så fik jeg nærmest et crush på hver interessante dreng der kom ind i mit liv. Jeg siger ikke at det nødvendigvis er sådan for dig,men hvis det er, så prøv at vente (jeg ved at det er svært, tro mig) og se om det går over og du får måske endda et nyt crush. Hvis det virkelig er den “Real deal”, så ville jeg stadig vente. Jeg ved at du nok gerne vil høre alt det der “Go for it!” og sådan, men sandheden er, at hvis du kommer ud med dine følelser og han ikke har det sådan, så skal i måske ses resten af jeres liv … Og det bliver akavet! Vent og se om han kan lide dig. Prøv at hinte lidt, men gør det over lang tid. Du ved nok bedst selv hvornår det er bedst at sige det til ham <3 Og hvis i kommer sammen, så vær forberedt på at ikke alle i jeres familie nødvendigvis vil synes godt om det, så i bliver nødt til at stå meget sammen, Men siden det ikke er din "rigtige" fætter, så skal det jo nok gå, hvis i når så langt <3 Håber det var til hjælp

  • IMB, 15 år

I er jo sådan set ik’ i familie så du kan tage chancen og spørge…

  • Yes, Dreng, 12 år

Altså hvis det er din papfætter er det ikke ulovligt, hvis din var din biologiske fætter ville det være det ulovligt, Men prøv at give det et skud, snak lidt med ham og prøve at få noget ud af ham om han kan lide dig

  • Anonymous, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat