Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig… Før det kan føre til noget, skal du nok først kende hendes sexualitet. Du kunne fx. spørge “Min morfar er bøsse(Hvis han er)…(naturlig pause) Har du egentlig nogensinde tænkt over sådan noget?”
Ellers så er størstedelen jo hetero. Ang. det med bio. kan du invitere nogen venner med, som du stoler på, og så fortælle at du har et crush på hende, og så spørge om de ikke vil lade som om at de skal noget… Så kan du sige “Vil du med på café, og få en smoothie, bagefter? De andre kunne ikke, så det er bare os.”, hvis du ik vil have det til at lyde for date-agtigt…
Ha Det Godt! :*

  • hende den sære, Pige, 12 år

Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at overhøre hendes samtaler, sådan at du kender hendes interesser også snakke med hende om det, fordi hvis du interessere dig for noget hun interessere sig for, interessere hun sig automatisk for dig, prøv også når du vil snakke med hende, eller måske invitere hende ud, så start med at joke lidt med det, sige det lidt for sjov i starten også efter sige sådan (Når skal du endelig med hjem? Jeg håber mit svar kan bruges held og Lykke med damen. -Damernes mand!

  • Damernes Mand, Dreng, 12 år

Hej<3

Jeg ville elske at få at vide, hvis nogen var vildt med mig. Jeg ved at piger ville indrømme det, men de tør ikke tage det første skridt, og jeg er fuld forståelig for hvis drenge heller ikke tør. Piger er så glade for hvis drenge gør. Jeg ved det kan være ude af din comfortzone, men det skal nok gå.

Jeg håber på det bedste for dig <3

  • Mille, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat