Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på en pige

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sæt pris på din højde! 190 er en meget flot højde og det er ikke noget du behøver være ked af.

Et scoretrick er helt klart at være flink og smil en masse! Derudover kan du altid spørge hende om hun måske vil ud og spise en pizza (eller med på en biograf tur)

De fleste piger elsker komplimenter, og en måde at give dem på uden at det bliver alt for akavet, kan være i form af en “joke”.

Eksempel:
WOW du ser næsten lige så godt ud som mig! (Derefter grin lidt til hende, forhåbentlig griner hun med)

Held og lykke!

  • Ano, Pige, 18 år

Hej dreng på 15 år.
Altså jeg synes det er ret tiltrækkende med høje drenge. Det gør dem ekstra modne. Det er en af de ting piger kan lide. Når drenge er modne. Jeg synes du skal give små signaler, om at du kan lide hende. Mon ikke hun synes det samme. et scoretrick kan være, at du små driller hende. altså prikker sødt til hende, tager hendes taske, hæfte eller lign. men på en sød måde selvfølgelig, du kan ikke bare flænse den ud af hånden på hende, så hun bliver sur. Så skal hun nok komme og hente den. Jeg ville nok vise at jeg kunne lide en, mere end de andre, ved at smile, rødme, grine eller bare snakke mere med dem.

Jeg håber du finder ud af det.

  • Viktroi, 16 år

Hej dreng!
Jeg er selv en pige. Nu taler jeg for mig selv, men nok også for en masse andre piger!
Jeg synes at det er super sødt hvis jeg fx. tager en dreng i at kigge på mig og smile. Det er et super godt trick.
Og ja, snak med hende, vis hende at du er interreseret, og spørg ind til hende. Hvis hendes hår sidder rigtig godt den dag, kunne du også sige fx “Elsker når du har gjort xxx med dit hår! Det klæder dig.”
Og selvfølgelig skriv med hende. Flirt evt. også lidt med hende over besked!
Håber det lykkedes for dig!
Og forresten det med din højde. Jeg er selv en okay lav pige, og folk siger at de synes det er super sødt hvis jeg fx. er sammen med en høj dreng, og at det er bare den perfekte højdeforskel osv.

  • Blume, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat