Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på en jeg ik har mødt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sig det til ham og spørg ham om i ikke skal mødes i virkeligheden kærlighed har ingen alder men hvis I bliver kærester så vent med at have sex indtil at du bliver 15

  • Caroline, Pige, 10 år

jeg synes faktisk du er for ung til ham. selvom du måske ikke føler det LIGE NU, så er der meget stor forskel på 14 og 18. de år han er ældre end dig, skelner voken og barn, måske hvis han er lidt umoden kan det gå..

hvis du derimod er ligeglad med aldersforskellen, så kan man sagtens have crush på en man ik har mødt.. og hvis du er 100% sikker på det ham, så mødes med ham, og hvis du smart så få en veninde til at følge dig derhen hvor i mødes, bare så vi er HELT sikre!

  • isa, Pige, 17 år

Spørg om i kan mødes, lær ham bedre af kende! Ik kun snak om spillet men snak om hinanden, alder er bare et tal når det gælder kærlighed, spring ud i det og se hvad der sker!

  • Miiiig, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat