Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på dreng…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Han kan helt sikkert lide dig men vendt til at han selv siger det^^
O

  • #######, Pige, 14 år

Jeg har selv prøvet noget linene og det jeg gjorde var bare at prøve at gøre det samme som at røre hans hånd “ubevidst” eller bare gå hen at snakke til ham ud at det blå. Jeg ville også prøve at spørge ham om han kan lide nogle fra, men vær henkastet og kig i andre retninger og rør ved dit hår og rør hans skulder når du spørger ham.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det jeg ville gøre var at smile til ham, snakke til ham, give ham komplimenter.. Og virk forelsket… Så vil han sikkert gøre det samme.

  • The ceo of love, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat