Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush på bedste ven?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 13.

Jeg forstår virkelig godt hvorfor du er ked af det. jeg tror ikke at du har lavet en fejl men, jeg kan også godt lidt forstå, din bedste ven. hun har jo en kæreste, og ville ikke gøre ham trist og ked af det. men jeg tror du kan prøve at snakke med hende om at det faktisk sårer dine følelser at hun er blevet så kold bare fordi du har fortalt hvad du føler for hende. Ellers skal du måske prøve at holde lidt afstand til hende, lade være med at skrive så meget med hende selvom det er mega hårdt.
og jeg lover dig det skal nok blive mere normalt igen hun skal bare lige have lidt tid.

hilsen pige 13 år

  • Pige, Pige, 13 år

Hej Dreng,
jeg syntes det er synd at jeres venskab har udviklet sig sådan. Du har INTET gjort forkert ved at fortælle dine følelser til hende og det er vigtigt du ikke bebrejder dig selv for det. Hvis du sørger for at give hende plads (og stadig med respekt for dig selv og dine følelser) vil det sandsynligvis blive bedre med tiden. Håber det vil gå bedre.

Kram
– pigen

  • pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat