Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

CRUSH MEN HUN ER OND??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng jeg har selv prøvet der er nemlig en pige på 12 år et godt råd til dig er vis hun vil være kæster med dig så lad hin komme og spørge dig der kan jo være hun ik er klar i nu 😊

  • Pigen på 12 år, Pige, 12 år

Man siger jo “Den man elsker, tugter man,” så det kan jo være, at hun faktisk synes, du er sød men har svært ved at sige det, eller hun måske prøver at få din opmærksomhed på den måde.
Når hun opfører sig tarveligt, synes jeg du skal sige til hende, at det ikke er i orden, og det gør dig ked af det. Men på en sød og rolig måde.

  • R&S, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat