Brev

Crush hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg er en pige på 14 og har ikke været igennem mange forhold men 1 ting jeg ved Med sikkerhed er at en pige elsker en sjov fyr giv det tid og vis hun bliver ved så spørg hende ind altså ikke “vil du være kærester” men sådan “hvad er din ynglings farve” eller noget lignende eller starte SP eller K det kan få meget ud af en pige tro mig👍🏻 Og til sidst så spørger du om, om hun vil være kærester… og vis hun siger nej så lad vær med at lyve og sige at du bare joker det imponere ikke, håber du kunne bruge det ses🙂

  • Laura, Pige, 14 år

Bar sig du kan lide hende

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej
Jeg er en pige, som også går i 8. klasse. Nu ved jeg ikke lige om du skriver med hende på snap eller andet, eller om i overhovedet snakker sammen, men hvis ikke, så ville jeg nok anbefale at opbygge et “venskab” hvor at i kommer til at lære hinanden lidt bedre at kende osv. I kunne jo f.eks. skrive over snap nogle aftner og lære hinanden bedre at kende😊

Mvh. Pige, 13 år

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat