Brev

Crush, grim og usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du har et dyr, så kunne det emne være en måde at starte samtalen på. Altså.. Ikke at begynde at fortælle facts om dyret. Men måske sende en sjov video på snap. Det kan godt fungere, men du skal nok passe lidt på, at det ikke bliver for underligt. Håber det kan bruges.

  • 😅❤️, Pige, 14 år

Hej

Jeg har lige stået i det samme problem da jeg var vild med en fra 6 og jeg går i 5 han holdte kun kontakt med mig i skolen og vi var gode venner han fortalt mig hans dybeste hemmelighed og vi blev gode venner og var tæt på at blive kærester da han flyttede skole men pointen er at bare du har kontakt med ham i virkeligheden så betyder det noget og jeg har utrolig lavt selvværd og det er noget jeg kæmper med vær dag men for at jeg for det bedre plejer jeg at tænke på folk der elsker mig som mine forældre og så styrker det mig at se de der my story der er animeret og ser at der er folk der har det dårligere end mig måske er det lidt ondt men det styrker mig

Kh. Pige på 11

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Hejsa,
Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg, at du skal tage hensyn til, hvad han viser af følelser. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvad du mener med, at du har taget kontakt til ham på de sociale medier – har du skrevet noget til ham? eller er du bare begyndt at følge ham/tilføje ham som ven?
Hvis han er en genert type, kunne det være, at han ikke har taget kontakt til dig, fordi han selv er for nervøs. Eller måske ser han dig ikke på samme måde, som du ser ham. Hvis I ikke har snakket sammen, så er det nok også svært for ham, at vide hvordan du har det. At kigge på en anden person betyder ikke nødvendigvis, at man er vild med den anden.

Hvis du gerne vil i kontakt med ham (og finde ud af om I faktisk har noget), så prøv at find en grund til at snakke med ham – måske kører han i bus, så kan du spørge, om hvornår den kører eller hvorhen (hvis ikke det kan ses meget tydeligt et sted) – du kan også spørge ind til noget han interesserer sig for, fx hvis han går til fodbold, kan du spørge, om klubben har et pigehold på din alder el. lign. (selv hvis du ikke vil begynde til sporten).

Her er der i ihvertfald lidt råd, men hvis han ikke er interesseret, så husk at det også kan blive ubehageligt for ham.
Håber du finder ud af det,

  • Silje, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat