Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush eller ven?????

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, jeg er også en pige på 13. Jeg står i det samme problem, men jeg har valgt at lade være med at gøre noget for jeg vil ikke risikere at miste ham som ven. Hvis han har et crush selv så må han jo gøre noget ik
Håber at det hjalp lidt

  • K, Pige, 13 år

Hej pige! Jeg er en dreng på 14 år! Go for it! Tro mig den dreng ville kun kunne lide dig mere, hvis DU spørger ham, selvom han siger nej, ville han gå rundt og tænke på dig (positivt).

  • K, Dreng, 14 år

Ved godt jeg selv er 11 og det nok ikke er det fedeste at få et svar fra en der er 2 år yngre. Men jeg er her for at prøve på at hjælpe dig. Hvis man er i tvivl er man ikke i tvivl så vil man bare ikke indrømme det. Så jeg tror at du har fået følelser for ham. Og så hvis du vil prøve at finde ud af om han også har for dig, så prøv at se hvordan han er sammen med andre piger og så dig. Hvis han opføre sig anderledes sammen med dig så tror jeg måske også at han kan lide dig. Håber du kunne bruge noget af det her ❤️

  • ., Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat