Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush eller ej?

Hej

Jeg har engang haft et crush på en dreng i min klasse
og nu er han begyndt at flirte med min bedste veninde
og de skriver mange ting til hinanden og er sammen nogen gange

troede jeg var færdig med ham
men er mega jaloux!

Og min vendine tror ik jeg kan lide ham
så hun taler hele tiden om ham

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej
Jeg har prøvet det samme og jeg vil bare lige sige at du skal sige det til din veninde og se om der sker noget. Ellers prøv og glemme ham og bliv forelsket i en anden. Men det bliver ikke ledt. Håber du vælger det rigtige.

  • jdkbj, Pige, 12 år

Jeg synes at du skal overveje at fortælle hende at du godt kan lide ham. Det kan være at du skal fjerne din opmærksomhed lidt fra din veninde og ham drengen, og så se om der er nogle andre interessante i din klasse. Når alt kommer til alt er det nok heller ikke værre, end at i kun er 12 år gamle, og har hele livet foran jer til at have en kæreste

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa.
Du må gøre op med dig selv om du er vild med ham, eller vild med ideen om en kæreste. Siden du troede du var færdig med ham, vil jeg mene at du måske bare er misundelig på at din veninde har fået en “kæreste”. Jeg synes du skal vente med at snakke med din veninde før du 100% finder ud af hvad du føler. Konfrontationen med din veninde kan du ikke undgå bliver lidt akavet og nedrn, så hvis det nu bare er misundelse så kan en konfrontation jo undgås. Husk på at veninder forhåbentligt er i dit liv langt længere tid end et crush. Jeg har da også selv været i samme situation en gang, og for mig hjalp det meget med lidt selvrealisering samt at fokusere mere på mine venskaber.

knus <3

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat