Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Jeg kan godt lide den her pige fra min klasse

vi er ret gode venner også

men hun har lige fået en kæreste

er ret træt af det

ved ikke og jeg skal sige det

eller hvad

har kunne lide hende i et års tid

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

du skal bare sige det til hende og fortælle hvad du føler for at du kan føle dig tilpas i denne

  • dreng på 13,9999999991, 12 år

Hejsa.

Det lyde ubeskriveligt træls, at dit crush har fået noget med en anden – og faktisk en kæreste. Det er hårdt, det er jeg helt sikker på. Men du skal nok komme igennem det. Jeg synes ikke, at du skal sige noget til hende. Det vil ikke hjælpe på “sagen” hverken for hende eller dig. Det eneste du kan gøre er måske, at vente og se tiden an, men for nu, der skal du ikke gører mere selvom det er hårdt.

Det skal nok blive bedre.

Mvh. S

  • S, Dreng, 19 år

Hello dreng på 13:)
Jeg er selv en pige og jeg ville døøøøø for at en dreng ville komme hen og sige han kunne lide mig ps har aldrig haft en kæreste
Altså jeg ville nok ikke fortælle hende det, for hvis hun har noget med en anden såe er der nok ikke så stor en chance for du får hende men du kan sige det til en af dine gode venner du stoler på og måske slog hun op med hendes kæreste og så kan du prøve eller hvis hun nu har det svært så gå hen og trøst hende og giv hende din trust hvis du forstår det tænker jeg vil hjælpe. Håber ikke jeg har knust dit hjerte om hende men ja du skal ikke bare lige sådan give op på hende
Good luck oggg ja vi ses
Kh Maja 14 år

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat